عضو انجمن صنفی شیرخشک صنعتی ایران گفت: شباهت آب پنیر به شیر خشک باعث ممنوعیت صادرات آن شده و ۲۰ هزار تن از این محصول به ارزش ۲۰ میلیون دلار در حال اتمام تاریخ مصرف در انبارها است.
بوشهر – اعضای شورای شهر و شهردار آبپخش در حالی عملکرد حدود یکساله خود را تشریح کردند که تقریبا هیچ چیز قابل قبولی در آن نبود و همه چیز در حد وعده برای آینده پیش رفت.
به گزارش خبرنگار مهر، ماهها است که فعالان اجتماعی و شهروندان آبپخشی از طریق فضای مجازی، به صورت حضوری و یا تلفنی از اعضای شورای شهر و مدیران شهری خواستهاند که نشستی را رودرو با مردم برگزار کنند و هر بار به دلایلی برگزار نمیشد ولی حالا پس از چندین ماه این نشست دوشنبهشب برگزار شد.
در حالی که انتظار میرفت اعضای شورا در این نشست شنونده نظرات مردم باشند و در این دیدار از نظرات، انتقادات و مطالبات مردم برای پیشبرد امور خود استفاده کنند، بیشترین بخش جلسه به سخنرانی رئیس شورا و شهردار اختصاص یافت.
تعدادی از شهروندان به صورت حضوری و برخی نیز به صورت مکتوب سوالات خود را مطرح کردند و اعضای شورا و شهردار به این سوالات پاسخ گفتند، هرچند به گفته یکی از اعضای شورا، بسیاری از سوالات ماستمالی شد و عملا پاسخی درخور به سوالات مردم داده نشد.
وعده برای رفع بیآبی/ مردم آب ندارند
رئیس شورای شهر آبپخش در ابتدا به تشریح عملکرد این شورا طی حدود یک سال گذشته از فعالیت این شورا اشاره کرد و اظهار داشت: همه تلاش خود را برای رفع مشکلات مردم و تامین خواستههای مردم به کار گرفتیم و در این راه از مردم انتظار همکاری و مشارکت داریم.
گزارش رئیس شورای شهر در حالی مطرح میشود که مردم هر روز با سختیهای بسیار زیادی برای تامین آب خود روبرو هستند و چند روزی است که حتی یک قطره آب هم در سطح شهر پمپاژ نشده استفرخ عباسی اضافه کرد: یکی از مهمترین مشکلات مردم آبپخش کمبود آب شرب بوده است و با پیگیریهای صورت گرفته موفق شدیم تخصیص روزانه چهار هزار متر مربع آب از طریق خط کوثر را برای این شهر بگیریم و تاسیسات نیز توسعه یافته است.
این سخنان و گزارش رئیس شورای شهر در حالی مطرح میشود که مردم هر روز با سختیهای بسیار زیادی برای تامین آب خود روبرو هستند و چند روزی است که حتی یک قطره آب هم در سطح شهر پمپاژ نشده است و تقریبا همه مخازن خانگی مردم نیز در حال تمام شدن است و امیدی به اینکه طی روزهای آینده نیز آبی به مردم برسد، نیست.
وعدههایی برای استقرار ادارات
رئیس شورای شهر آبپخش در ادامه نیز به بیان وعدههایی برای آینده پرداخت، وعدههایی که مشخص نیست کی محقق میشود و آیا محقق خواهد شد یا نه؛ احداث ساختمان اداره گاز، ارتقای ثبت احوال، استقرار اداره ثبت اسناد و . . . از جمله این وعدهها بود.
عباسی در ادامه به وضعیت شهرداری آبپخش اشاره کرد و ادامه داد: شهرداری آبپخش یکی از بدهکارترین شهرداریهای استان بوده است و اکنون به یک ثبات رسیدهایم و شرایط سخت را پشت سر گذاشتهایم.
توزیع عادلانه اعتبارات
وی از تلاش برای توزیع عادلانه اعتبارات در نقاط مختلف شهر خبر داد و اضافه کرد: برای رفع مشکلات زمین چمن ورزشگاه آبپخش، مجوز برداشت روزانه ۱۲۰ مترمکعب در تابستان و ۸۰ مترمکعب در زمستان از کانال آبیاری را گرفتهایم.
رئیس شورای شهر آبپخش از استقرار بیمه سلامت در آبپخش خبر داد و با اشاره به ارتقای آموزش و پرورش آبپخش به اداره بیان کرد: پیگیری لازم برای استقرار ثبت احوال و ثبت اسناد در آبپخش را انجام دادهایم.
وی از انجام کارهای حسابرسی از شهرداری ابپخش در یک دوره چهارساله خبر داد و افزود: تاکنون امکانات برای حسابرسی فراهم نبوده است و تلاش میکنیم در سریعترین زمان این کار انجام شود و از شورای شهر نیز حسابرسی میشود.
آبپخش کمربندی نیاز ندارد
عباسی در مورد کمربندی شهر آبپخش نیز گفت: این شهر تا ۵۰ سال آینده هم نیازی به کمربندی ندارد. ما مخالف کمربندی هستیم چراکه آثار زیانبار آن را در دیگر شهرها دیدهایم و پیگیریهای لازم را انجام دادهایم و این کمربندی به این زودیها اجرا نمیشود.
وی از تلاش برای سهامدارشدن آبپخشیها در شرکت بستهبندی خرمای این شهر خبر داد و بیان کرد: از وضعیت مدیریت شرکت آبیاری رضایت نداریم و امیدواریم شاهد تغییر و اصلاح این مدیریت باشیم.
شهرداری را با ۷ میلیون تومان موجودی تحویل گرفتم
شهردار آبپخش نیز در این نشست به وضعیت بدهکاریهای این شهرداری اشاره کرد و اظهار داشت: اعتقاد داریم که با داشتههایی که داریم و در کنار مشکلاتی که وجود دارد بهترین عملکرد را میتوانیم داشته باشیم.
اعظم صمصامی اضافه کرد: شهرداری آبپخش را در حالی تحویل گرفتم که حدود هفت میلیارد تومان بدهی در قالب بیش از ۱۹۰ فقره چک داشت و تنها هفت میلیون تومان موجودی حساب این شهرداری بود.
وی ادامه داد: چکهای زیادی را در دست مردم و پیمانکاران داشتیم و این باعث شده تا در مواقع متعددی حسابهای شهرداری مسدود شود و این موضوع روند کار را سخت کرده است و همین امروز هشت طلبکار به صورت همزمان مراجعه کرده و خواستار دریافت طلب خود بودند.
شهردار آبپخش افزود: در حالی که شهرداری پنج ماه حقوق و بیمه معوقه داشت، طی چهار ماه همه این مطالبات را پرداخت کردیم که اقدام بسیار مهمی برای احقاق حقوق پرسنل شهرداری بود.
وی از ایجاد یک سالن بزرگ اجتماعات در شهر آبپخش خبر داد و گفت: این سالن از محل اعتبارات ارزش افزوده و با اعتبار ۲۵ میلیارد ریال ساخته میشود که امیدواریم بتوانیم با تامین اعتبار اولیه زمینه ساخت آن را فراهم کنیم.
لزوم تقویت مطالبهگری
نایب رئیس شورای اسلامی شهر آبپخش نیز در این نشست با تقدیر از حضور مردم در این نشست اظهار داشت: انتظار ما از مردم مطالبهگری است و نباید تنها به یک سوال بسنده کرد بلکه باید مطالبات را تا انتها پیگیری کرد.
مصطفی رضایی خاطرنشان کرد: اگر معضل و مشکلی را در سطح شهر داریم نباید تا گرفتن نتیجه نهایی آن را رها کنید و به پاسخهای سطحی اعضای شورا نیز بسنده نکنید.
وی بیان کرد: استفاده از ظرفیتها و توان نخبگان و مطالبهگران شهر آبپخش را به عنوان یک اولویت در دستور کار داریم و از اعضای شورای شهر و شهردار هم میخواهیم که در قالب نشستهای تخصصی به خوبی از نظرات مردم استفاده شود.
نشست پرسش و پاسخ مردم با اعضای شورای شهر پس از گذشت بیش از دو ساعت به پایان رسید و علیرغم اینکه سهم سخنرانی اعضای شورا و شهردار در این نشست بیش از ۲۰ برابر سهم کل مردم بود ولی هنوز هم سوالات بی پاس بسیار زیادی در ذهن مردم وجود دارد.
اینکه الان در بدترین شرایط تامین آب طی چند سال اخیر هستیم، برق هر روز قطع میشود، ادارات عملکرد خوبی ندارد و اغلب با ادارات تعطیلی فاصله چندانی ندارند، پروژه خاصی در شهر در دست اجرا نیست و موضوعاتی از این دست هنوز هم در ذهن مردم قرار دارد. براستی اگر شورای شهری وجود نداشت، چه مشکل دیگری میتوانستیم داشته باشیم؟
این مطلب بدون برچسب می باشد.
تمامی حقوق این سایت محفوظ است.
طراحی و توسعه :تپا
حقا که تو از سلاله فاطمه ای،باخنده خود به درد ما خاتمه ای، زیباتر از این نام ندیدم به جهان، سیدعلی حسینی خامنه ای